Witaj na Ziemi. Planecie zniszczonej już wiele razy, gwałconej ciągle przez jej mieszkańcòw i doprowadzonej do stanu apokaliptycznego.
Nie jesteś zalogowany na forum.
- Dacie radę kocice.
Idzie dalej.
M.H.N.
-Nie dzisiaj....
Widziałeś parę medyków plagi łażących na murach, na szczęście chyab nie zauważyli was. wszyscy rycerze śmierci musięli zapolować... czas szabrować.... tylko ostrożnie....
Szabrują, tylko ostrożnie.
M.H.N.
// to tak nie działa///
//A szkoda, szkoda, :V//
Powoli i ostrożnie wchodzą do obozu i rozglądają się.
M.H.N.
Widać wszystko otwarte, lepiej namyśl się w jakiej kolejności i gdzie chcesz iść. Widok kruków w maskach medyków plagi pobudza ciary na twych plecach...
Podoba mi się. Jeszcze jakbym jakąś laseczkę od nich uratował! Moją żonę...
Najpierw idzie do ich magazynu broni.
M.H.N.
10 mag. pocisków plagi 2 mag. pocisków koronnych. Tasak rzeźnika, zbroja rycerza śmierci , fragment reliktu nosferatu oraz skrzynka do otworzenia.
Ubiera zbroję. Bierze fragment artefaktu, otwiera skrzynię. Tasak i tamte pociski też bierze.
M.H.N.
relikt świecił jak latarka, tyko że na zielono. W skrzynce znajdujesz dziwny wampiryczny nożyk, który prawdopodobnie ma jakieś specjalne działanie.
Bierze nożyk a relikt chowa tak aby ten skurwiel nie świecił, teraz kieruje się do sali niewolników o ile taka jest.
M.H.N.
Relikt nadal świeci jak psu jajca na wiosnę, a takowego więzienia nie ma.
Wiadomość dodana po 21 s:
Jest stacja badań
Idzie do stacji badań.
M.H.N.
Tam zastajesz kilku śpiących kruków oraz sporo schematów, możesz je spokojnie podpierdolić.
Ze spokojem i po cichu je podpierdala po czym rozgląda się jeszcze za budynkami coś wartymi.
M.H.N.
Baraki
Wchodzi po cichutku do baraków.
M.H.N.
Widzisz parę śpiących poltergheistów i banshee , jedna z nich jest mocno odkryta i ma na sobie szczątkowe ubrania.
Podchodzi cichutko do Banshee i zaczyna ją pieścić delikatnie po cipce i piersiach.
M.H.N.
Po pieszczocie jej cipki wyleciała z niej płynna ektoplazma zaś banshee otworzyła jedno oko uśmchnięta, po piezcotach piersi wstała i spytała, co chcesz w zamian.
Szepcze jej do ucha.
- Chodź ze mną, będę się tobą opiekował, co ty na to?
Uśmiecha się do niej i patrzy jej w oczy z miłością.
M.H.N.
-z chęcią słodziaku, tylko pieść mnie tak codziennie... jestem też otwarta na wszelkei propozycje...
- Cudownie, teraz reszta twoich kompanek kochanie.
Robi tak z resztą Banshee.
M.H.N.
- Pewnei tak, ale każda m nieco inne preferencje... eksperymentuj, tylko bez defloracji bo zaczną jęczeć...
Z każdą Banshee próbuje na inny sposób.
M.H.N.